Αρριανού "Αλεξάνδρου Ανάβαση" Γ΄ Γυμνασίου - Βιβλίο μαθητήΑρριανού "Αλεξάνδρου Ανάβαση" Γ΄ Γυμνασίου βιβλίο μαθητή

Αρριανου Αλεξανδρου Αναβαση Γ Γυμνασιου σχολικο βιβλιο
Αρριανού "Αλεξάνδρου Ανάβαση" Γ Γυμνασίου βιβλίο


Αρριανού "Αλεξάνδρου Ανάβαση" Γ΄ Γυμνασίου βιβλίο μαθητή Σχολικό βιβλίο Αρριανού "Αλεξάνδρου Ανάβαση" Γ Γυμνασίου

Δείτε ακόμα:

Αρριανού "Αλεξάνδρου Ανάβαση" Γ΄ Γυμνασίου σχολικό βιβλίο
Στο διδακτικό εγχειρίδιο Αρριανού Αλεξάνδρου Ανάβαση ανθολογούνται αποσπάσματα από το έργο του Αρριανού Αλεξάνδρου Ανάβασις, στο οποίο ο ιστορικός αφηγείται την εκστρατεία του Αλεξάνδρου φτάνοντας μέχρι τον θάνατό του. Συγκεκριμένα ανθολογούνται αποσπάσματα από τα εξής βιβλία: Βιβλίο Α': Η μάχη στον Γρανικό ποταμό. Βιβλίο Β': Η σχέση του Αλέξανδρου με τον γιατρό του και η συμπεριφορά του απέναντι στην οικογένεια του Δαρείου. Βιβλίο Ε': Η σύγκρουση του Αλέξανδρου με τον Πώρο. Βιβλίο Ζ': Θάνατος του Αλεξάνδρου και γενικός χαρακτηρισμός του από τον Αρριανό. Στην αρχή του εγχειριδίου υπάρχει εισαγωγικό σημείωμα με στοιχεία για τον βίο, το έργο και τις πηγές του Αρριανού, καθώς και για τον βίο και την εκστρατεία του Αλεξάνδρου. (Σχολικό βιβλίο Αρριανού "Αλεξάνδρου Ανάβαση" Γ Γυμνασίου)

Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+