ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι Κλόουν Ζαβολιές προσφέρουν Έκπτωση 20% σε όλες τους τις Υπηρεσίες αρκεί να αναφέρετε τη μαγική φράση: «επιθυμούμε την έκπτωση 20% από το taexeiola» !!! 

Τηλ: 213-0094888 & 694-1627652 

Ξεφαντώστε, Ποιοτικά και Οικονομικά! Για ένα ξεχωριστό πάρτυ η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ. Διοργανώστε το καλύτερο πάρτυ για τα παιδιά σας με κλόουν ζογκλερ, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους και παιδικούς ήρωες. Η πιο τρελή και κεφάτη παρέα για παιδικά πάρτι, είναι εδώ. Ακούστε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους καλεσμένους σας!


Μάγοι – Ταχυδακτυλουργοί στο Πάρτυ σας!!! Μάγος – Ταχυδακτυλουργός που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με ένα πρόγραμμα τύπου: Comedy Magic Show. Ξεχάστε ότι ξέρατε! Ο επαγγελματίας ταχυδακτυλουργός μας θέλει τα παιδιά κοντά του. Δεν έχει πρόβλημα να περιεργάζονται και να ψάχνουν τον ίδιο και τα σύνεργά του. 

Παιδικοί Ήρωες στο παιδικό σας πάρτυ
Παιδικοί Ήρωες που ξετρελαίνουν τα Παιδιά!!! Οι κλόουν μας εκτός από στολή κλόουν μπορούν να φορέσουν στολή παιδικού ήρωα «ρωτήστε μας για τις διαθέσιμες» Πριγκίπισσα, Μίνι Μάους, Νεράιδα, Πασχαλίτσα, και άλλοι πολλοί παιδικοί ήρωες στο παιδικό σας πάρτυ. Στους κλόουν – ζαβολιές σας προσφέρουμε την δυνατότητα εκτός από τις καθιερωμένες στολές κλόουν, ο ανιματέρ μας που θα έρθει στα παιδικά σας πάρτυ, να είναι ντυμένος με στολή παιδικού ήρωα. Π.χ πριγκίπισσα, μίνι μαους, νεράιδα, πασχαλίτσα, κλπ… 

Μαλλί της γριάς στο Παιδικό Πάρτυ! Μια τρελή αλλά συνάμα οικονομική και εντυπωσιακή εναλλακτική πρόταση για παιδικά πάρτυ. Είναι γνωστό πως τα παιδιά τρελαίνονται για κλόουν και για μαλλί της γριάς, και έτσι ως κλοουν ζαβολιές τα συνδυάσαμε… Στην ώρα και στο μέρος που θέλετε έρχεται ο κλόουν, αλά όχι μόνος έχει μαζί του τα εργαλεία και τα σκεύη του για να φτιάξει παραδοσιακό και φρεσκότατο μαλλί της γριάς, μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων.


Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+