Βοήθημα Γλώσσας Στ΄ Δημοτικού - Θεωρία - Ασκήσεις - ΤεστΒοήθημα Γλώσσας Στ΄ Δημοτικού - Θεωρία - Ασκήσεις - Τεστ

Βοηθημα Γλωσσας Στ Δημοτικου Ασκησεις Τεστ
Βοήθημα Γλώσσας Στ΄ Δημοτικού
Βοήθημα Γλώσσας Στ΄ Δημοτικού - Θεωρία - Ασκήσεις - Τεστ (έκδ. taexeiola)

Βοήθημα Γλώσσας Στ΄ Δημοτικού με Επαναληπτικές Ασκήσεις & Τεστ
Βοήθημα Γλώσσας Στ΄ Δημοτικού - Θεωρία - Ασκήσεις - Τεστ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ολοκληρωμένο βοήθημα στο μάθημα της Γλώσσας Στ΄ Δημοτικού. Παρουσιάζει με αναλυτικό τρόπο την Θεωρία (Γραμματική - Συντακτικό - Ορθογραφία - Ανάπτυξη Λόγου) περιλαμβάνοντας Παραδείγματα και Ασκήσεις. Περιλαμβάνει Ασκήσεις και Επαναληπτικά Διαγωνίσματα για κάθε ενότητα. Για την διευκόλυνση των μαθητών παρέχονται και οι απαντήσεις των Ασκήσεων και των Επαναληπτικών διαγωνισμάτων στο τέλος κάθε ενότητας. Το παρόν βιβλίο «Βοήθημα Γλώσσας Στ΄ Δημοτικού: Θεωρία – Ασκήσεις – Διαγωνίσματα» έκδοσης taexeiola, είναι ελεύθερο προς ανάγνωση από την ιστοσελίδα taexeiola αλλά και άλλους διαδικτυακούς τόπους. Επιτρέπεται δωρεάν εκτύπωση και κατέβασμα του βιβλίου για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται η ολική αναδημοσίευση του έργου μέσω του διαδικτύου. Προσοχή! Σε καμία περίπτωση και με κανένα τρόπο δεν  επιτρέπεται η πώλησή του. Αν διαπιστωθεί κάποια τέτοια ενέργεια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com.

Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+