Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Γ΄ Γυμνασίου - Βιβλίο μαθητήΚείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Γ΄ Γυμνασίου βιβλίο μαθητή

Κειμενα Νεοελληνικης Λογοτεχνιας Γ Γυμνασιου Βιβλιο μαθητη
Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Γ΄ Γυμνασίου Βιβλίο


Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Γ΄ Γυμνασίου βιβλίο μαθητή Σχολικό βιβλίο Κειμένων Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Γ Γυμνασίου

Δείτε ακόμα:


Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Γ Γυμνασίου βιβλίο
Στο σχολικό εγχειρίδιο Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ΄ Γυμνασίου μελετώνται αντιπροσωπευτικά έργα με κριτήριο την ιστορική εξέλιξη της λογοτεχνίας μας από τον 9ο αιώνα μ.Χ. ώς σήμερα. Παράλληλα, εξετάζονται και έργα από την ξένη λογοτεχνία. Ειδικότερα, η παρουσίαση των κειμένων στηρίζεται στις παρακάτω περιόδους: ­ Δημοτικά Τραγούδια - Η λόγια παραγωγή (1000-1600) α. Κρητική ­λογοτεχνία - β. Νεοελληνικός Διαφωτισμός. Ο 19ος αιώνας ώς το 1880 - α. Απομνημονεύματα - β. Η επτανησιακή Σχολή - γ. Οι Φαναριώτες και η Ρομαντική Σχολή των Αθηνών - δ. Η νέα Αθηναϊκή Σχολή (1880-1922) - Η νεότερη λογοτεχνία. α. Η περίοδος από το 1922–1945 - β. Πρώτη μεταπολεμική περίοδος - γ. Δεύτερη μεταπολεμική γενιά και γενιές του ’70 και του ’80­ (Σχολικό βιβλίο Κειμένων Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Γ Γυμνασίου)

Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+