Βοήθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ΄ ΛυκείουΒοήθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ΄ Λυκείου

Βοηθημα Αναπτυξης Εφαρμογων σε Προγραμματιστικο Περιβαλλον Γ Λυκειου
Βοήθημα ΑΕΠΠ Γ΄ ΛυκείουΒοήθημα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ΄ Λυκείου (Μειντάνης Απόστολος) Βοήθημα ΑΕΠΠ Γ Λυκείου

Βοήθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ Λυκείου
Το παρόν βιβλίο αποτελεί προσπάθεια επίμονης και προσεκτικής εργασίας που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες όλων των μαθητών ανεξαρτήτως στόχων. Η δομή του βιβλίου και η θεματολογία του ανταποκρίνεται στο πνεύμα των πανελληνίων εξετάσεων από τα πιο εύκολα μέχρι και τα πιο εξεζητημένα θέματα που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν.

Μειντάνης Απόστολος
apom11@hotmail.com


Δείτε ακόμα:

Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+