Ηλιάσκος Φροντιστήρια

Ηλιάσκος Φροντιστήρια
Ο όμιλος των φροντιστηρίων ΗΛΙΑΣΚΟΣ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς ομίλους της Θεσσαλονίκης σε υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτει 1300 τετραγωνικά μέτρα αίθουσες διδασκαλίας κατανεμημένες σε έξη διδακτήρια ανεπτυγμένα σε κομβικές θέσεις της ευρύτερης περιοχής του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.




Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Γωνία Τσιμισκή 61 με Αγίας Σοφίας
τηλ. 2310257523

Στη Χαριλάου
Γωνία Κ. Καραμανλή 149 με Μαρτίου
τηλ. 2310323245

Στην Πυλαία
Γωνία Εγνατίας με Δελφών
Στο τέρμα των Λεωφορείων της Πυλαίας
τηλ. 2310334406

Στην Καλαμαριά
Πεζόδρομος - Δίπλα στην Εθνική τράπεζα
τηλ. 2310450466

Στους Αμπελόκηπους
Πλατεία Επταλόφου
τηλ. 2310 732395

Στα Πεύκα
Λεωφόρος Παπανικολάου 82
τηλ. 2310 672545 fax: 2310 676077

Επιδόσεις του Φροντιστηρίου
Το φροντιστήριο μας με την άρτια οργάνωση που διαθέτουν, με τους πολλούς καταξιωμένους καθηγητές που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό μας σχήμα, με τη συνέπεια και τη σοβαρότητα που μας διακρίνει, με τα μελετημένα και δοκιμασμένα προγράμματα μας, με τη προσεκτική και συνεχή αξιολόγηση των καθηγητών μας, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν παράδοση όσον αφορά την προετοιμασία των Ομογενών για τις Πανελλαδικές. Αποτέλεσμα της μεθοδικής μας προσπάθειας είναι οι μεγάλες και πολλές επιτυχίες των μαθητών μας σε σχολές υψηλής ζήτησης καθώς και ολοένα αυξανόμενος αριθμός των Ομογενών που εμπιστεύονται σε μας την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις.

Βοηθήματα
Η πληθώρα και η αρτιότητα των βοηθημάτων που το φροντιστήριο μας παρέχει στους μαθητές του, σε όλα τα Πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα, αποτελούν εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται.

Ίδιοι καθηγητές
Οι ίδιοι καθηγητές διδάσκουν σε όλα τα διδακτήρια και συνδυάζουν εμπειρία και όρεξη για δουλειά.
Επικοινωνία μαθητών - καθηγητών.
Δημιουργική συνεργασία, διδασκόντων και διδασκομένων, συνειδητή πειθαρχία, πιστή τήρηση του προγράμματος, ουσιαστικός διάλογος και πολύπλευρη διάχυση γνώσεων, είναι για μας το ζητούμενο, το επιδιωκόμενο και το δεδομένο στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου
Παρακολούθηση από κοντά της προόδου και των επιδόσεων του κάθε μαθητή μας αναφορικά με την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου. Άμεση ενημέρωση του ίδιου του μαθητή και των γονιών του για την προσπάθεια που γίνεται. Μελετημένες παρεμβάσεις για σωστή διαχείριση χρόνου. Αθλητικές προετοιμασίες για σχολές που το απαιτούν.
Όλα τα παραπάνω δίνουν μια εικόνα για το πόσο σοβαρά, επαγγελματικά και ολοκληρωμένα αντιμετωπίζουμε την παρεχόμενη φροντιστηριακή παιδεία.

Διεύθυνση
Τη γενική διεύθυνση και το συντονισμό των δραστηριοτήτων του εκπαιδευτικού ομίλου, έχει ο Κος Καλόγνωμος Ηλιάσκος, δοκιμασμένος εκπαιδευτικός με τεράστια εμπειρία και αμέτρητες επιτυχίες στα φροντιστηριακά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.

Ιστοσελίδαhttp://www.iliaskos.gr/

Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+