Σχολικό βοήθημα Ιστορίας Β΄ Λυκείου Γενικής ΠαιδείαςΣχολικό βοήθημα Ιστορίας Β΄ Λυκείου

Βοηθημα Ιστοριας Β Λυκειου Γενικης Παιδειας
Βοήθημα Ιστορίας Β ΛυκείουΣχολικό βοήθημα Ιστορίας Β΄ Λυκείου Γενικής Παιδείας (Βολονάκη)
Βοήθημα - Ιστορία Γενικής Παιδείας Β Λυκείου


Βοήθημα Ιστορίας Β Λυκείου Γενικής Παιδείας
Το βοήθημα της Ιστορίας της Β Λυκείου είναι γραμμένο με μεθοδικότητα που αντλείται από την πείρα μας στην στην συγγραφή των σχολικών βιβλίων, αλλά και με τρόπο απλό, ώστε η μελέτη του να είναι πολύ ευχάριστη στο μαθητή. Ο συγγραφέας ακολουθεί πιστά τη διάταξη της ύλης του σχολικού βιβλίου και δίνει την περιληπτική νοηματική της απόδοση, χωρίς όμως να παραλείπει τίποτα από την ύλη αυτή. απαντά επίσης και στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου. Ακόμα παραθέτει πρόσθετες ερωτήσεις και ασκήσεις σύμφωνα με το νέο σύστημα διδασκαλίας και αξιολόγησης με τις απαντήσεις τους, για την καλύτερη κατανόηση των νοημάτων του βιβλίου από το μαθητή. (Σχολικό Βοήθημα Ιστορίας Γενικής Παιδείας Β Λυκείου)


Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+