Βοήθημα Τριγωνομετρίας Β΄ ΛυκείουΒοήθημα Τριγωνομετρίας Β΄Λυκείου (για όλες τις κατευθύνσεις)

Βοηθημα Τριγωνομετρια Β Λυκειου
Βοήθημα Τριγωνομετρίας Β ΛυκείουΣχολικό Βοήθημα Τριγωνομετρίας Β΄ Λυκείου (εκδ. 2001-Ορόσημο)

Ψηφιακό Σχολικό Βοήθημα Τριγωνομετρίας Β Λυκείου (για όλες τις κατευθύνσεις)

Από τον πρόλογο:
Η Τριγωνομετρία β Λυκείου γράφτηκε ως ένα ξεχωριστό εγχειρίδιο γιατί αφ’ ενός η τριγωνομετρία αποτελεί ένα ξεχωριστό κλάδο των μαθηματικών αφ’ ετέρου γιατί αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ύλης της Β’ Λυκείου το οποίο δυσκολεύει περισσότερο από όλα τα άλλα κεφάλαια τους μαθητές. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει το τυπολόγιο της τριγωνομετρίας και μνημονικούς κανόνες απομνημόνευσης. Επίσης πολλές ερωτήσεις κατανόησης της θεωρίας και τέλος μία πολύ καλή σειρά ασκήσεων, οι περισσότερες των οποίων είναι των συγγραφέων καθώς και επιλεγμένες ασκήσεις από την ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία. Οι ασκήσεις αυτές καλό είναι να διδάσκονται από τους καθηγητές ή να μελετώνται από τους μαθητές αφού έχουν λυθεί κάποια άλλα παραδείγματα αφού έχουν λυθεί κάποια άλλα παραδείγματα από το σχολικό εγχειρίδιο πχ Α’ Ομάδας Ασκήσεις. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι πολύτιμο βοήθημα και ιδίως για την επανάληψη πριν τις εξετάσεις.

Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+