Γλωσσικές Ασκήσεις Α΄, Β΄, Γ΄ ΛυκείουΣχολικό βοήθημα - Γλωσσικές Ασκήσεις Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου

Γλωσσικες ασκησεις α β γ λυκειου
Γλωσσικές ασκήσεις Α, Β, Γ Λυκείου
Σχολικό βοήθημαΓλωσσικές Ασκήσεις για το Λύκειο - Σχολικό βοήθημα (εκδ. Βολονάκη) Γλωσσικές ασκήσεις Λυκείου (εκδ. Βολονάκη)

Το βιβλίο "Γλωσσικές Ασκήσεις για το ενιαίο λύκειο" απευθύνεται στους μαθητές των τριών τάξεων του λυκείου και περιέχει τις απαντήσεις όλων των ερωτήσεων του αντίστοιχου σχολικού βιβλίου. Στην Αρχή κάθε κεφαλαίου δίνονται σε αδρές γραμμές κάποια σημεία της θεωρίας, ώστε ο μαθητής να θυμηθεί κανόνες και ορισμούς που θα τον βοηθήσουν να κατανοήσει τα ζητούμενα των ασκήσεων. Σε ορισμένες απαντήσεις υπάρχουν πρόσθετες σημασιολογικές διευκρινίσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τη χρήση των χρόνων, την ορθογραφία των λέξεων κλπ. Η συγγραφή του βιβλίου βασίστηκε στα πλέον αποδεκτά και έγκυρα λεξικά της ελληνικής γλώσσας και στα σχολικά εγχειρίδια. (Γλωσσικές Ασκήσεις α β γ Λυκείου με απαντήσεις)


Δείτε ακόμα:


Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+