Σχολικό βοήθημα Μαθηματικών Γ΄ ΓυμνασίουΣχολικό βοήθημα στα Μαθηματικά της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου

boithima bolonaki
Σχολικό βοήθημα - Μαθηματικά Γ΄ ΓυμνασίουΒοήθημα Μαθηματικών Γ΄ Γυμνασίου - εκδ. Βολονάκη

Λυσάρι Μαθηματικών Γ Γυμνασίου Βολονάκη

Δείτε ακόμα:

Σχολικό Βοήθημα Μαθηματικών Γ΄ Γυμνασίου
Το βιβλίο αυτό αποτελεί συμπλήρωμα του σχολικού εγχειριδίου και φιλοδοξεί να συμβάλει στην καλύτερη εμπέδωση της ύλης των μαθηματικών της Γ΄ Γυμνασίου. Περιλαμβάνει: Θεωρία - Παρατηρήσεις-Σχόλια - Υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις - Ερωτήσεις κατανόησης (πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχισης, σωστό-λάθος) - Ασκήσεις για λύση - Κριτήρια αξιολόγησης (στο τέλος κάθε κεφαλαίου) - Λύσεις-απαντήσεις σε όλα τα θέματα.

  Αν σας άρεσε...

  Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

  Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

  Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
  Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
  Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+