Σχολικό βοήθημα Μαθηματικών Α΄ Γυμνασίου



Βοήθημα - Μαθηματικά Α΄ Γυμνασίου

βοηθηματα Μαθηματικα Α Γυμνασιου
Σχολικό βοήθημα Μαθηματικών Α Γυμνασίου




Βοήθημα - Μαθηματικά Α΄ Γυμνασίου (εκδ. Βολονάκη)

Σχολικό βοήθημα στα Μαθηματικά της Α΄ Γυμνασίου


Δείτε ακόμα: 


Βοήθημα - Μαθηματικά Α Γυμνασίου
Η σύνταξη ενός βιβλίου Μαθηματικών για τα παιδιά της Α Γυμνασίου είναι σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση για τον κάθε εκπαιδευτικό που ασχολείται χρόνια με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας μαθητής κατά την διαδικασία εκμάθησης αυτού του γνωστικού αντικειμένου. Οι δυσκολίες γίνονται ακόμη περισσότερες όταν κανείς σκεφθεί την τάξη. Η Α Γυμνασίου είναι μια μεταβατική τάξη για τον Έλληνα μαθητή και όπως και σε άλλα κύρια μαθήματα έτσι και στα Μαθηματικά καλείται να καλύψει εν είδει επανάληψης την ύλη του Δημοτικού και παράλληλα να προχωρήσει σε νέες έννοιες που θα του χρησιμεύσουν για να συνδεθεί με τις επόμενες τάξεις του Γυμνασίου.Προς αυτήν την κατεύθυνση εργαστήκαμε και στο παρόν βιβλίο. Το ανά χείρας τεύχος καλύπτει όλη την ύλη της Α Γυμνασίου: επτά κεφάλαια Άλγεβρας και 3 κεφάλαια Γεωμετρίας. Περιλαμβάνει:
• Όσο γίνεται συνοπτικότερα τη θεωρία της κάθε ενότητας, χωρίς ωστόσο να παραλείπεται καμία έννοια και κανένας ορισμός,
• Λυμένα παραδείγματα ούτως ώστε ο μαθητής να κατανοεί ευκολότερα τη θεωρία που έχει προηγηθεί,
• Απαντήσεις μεθοδολογικά δοσμένες στις Δραστηριότητες, τις Ασκήσεις και τα Προβλήματα του Σχολικού Βιβλίου
• Πρόσθετες Ασκήσεις για τον μαθητή αλλά και τον εκπαιδευτικό, οι οποίες βέβαια συνοδεύονται από απαντήσεις (στο τέλος του βιβλίου)
• Κριτήρια Αξιολόγησης για τον εκπαιδευτικό, τα οποία φυσικά συνοδεύονται από απαντήσεις (στο τέλος του βιβλίου).Όπως γίνεται εμφανές και απολύτως σαφές το βιβλίο ανταποκρίνεται απόλυτα στις νέες απαιτήσεις της εποχής μας, έχοντας ως πρώτο μέλημά του να βοηθήσει τους μαθητές αλλά και τους εκ-παιδευτικούς, ακόμη και τους γονείς. Οι συγγραφείς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις εκδόσεις Βολονάκη, οι οποίες τους έκαναν την τιμή να εντάξουν το βιβλίο τους στο πρόγραμμά τους, συνεχίζοντας να δίνουν στο ελληνικό μαθητικό κοινό βιβλία ποιότητας.Ιωάννινα, 20/06/2008 Γεώργιος Λεβέντης Αναστάσιος Νταλταγιάννης (Βοήθημα - Μαθηματικά Α Γυμνασίου)



Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+